Mat funderingar..

Jag har lusläst en halvmeter med post. Det är sjukt vad mycket papper företag skickar ut. Det bästa är att jag får massor med nya mat ideér som jag ska formulera här på bloggen framöver. ICA skickar ut sisådär 2-3 "blad" i veckan va? Har hur många som helst. Men jag har hittat ett recept som verkar helt ok även för LCHF dieten. Jag har dock inte läst på ingredienserna på kryddan men annars får jag krydda lite själv bara. Självklart tar jag fet Kokosmjölk!
Vad tror ni alla LCHFare?!

Sen hittade jag några färdiga kött bitar..
Tror ni att det är socker på/i?

När jag gjorde ett video inlägg för ett tag sedan så frågade jag vad ni ville ha mer av på bloggen. Det jag fick till svar var fler LCHF recept/inlägg men ändå varierat och fortsätta vara jag. Så jag ska försöka göra lite fler LCHF inlägg. Lite fler vardagliga recept som jag slänger ihop och sen ska jag även göra några "detta har jag ätit idag" inlägg. Så att man ska få en större bild av hur mycket/lite jag äter på en dag. Detta sker då så att jag lägger ut kort på maten och kanske inte recept varje gång men det vet jag inte ännu. Om jag har tid så blir det nog det!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag tror kryddan innehåller socker! Men ett tips är att kolla upp recept på hemmagjord grön eller röd currypasta! Bara att mixa ihop och definitivt nyttigare än de i affärerna!

2010-11-01 @ 11:09:47
Postat av: Johanna

Kollade precis upp min burk med grön currypasta från Santa Maria och den innehåller inget socker =)

2010-11-01 @ 11:11:03
Postat av: Johanna

Oj vad jag är duktig med inlägg idag =) Tips på en bra blogg! Hon lägger ut lite LCHF recept ibland. Bland annat på pizza =)

http://blogg.amelia.se/annika-sjoo/

2010-11-01 @ 11:13:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0