En onsdag

Det har varit en fantastisk dag idag. Hann med en hel del på förmiddagen. Joggade imorse, handlade sen när Johan var hundvakt, plockade med PartyLite grejerna och tog reda på tvätten som var torr. Sen kom Marion vid halv 3 så då bjöd jag henne på Blomkålsmos och lax i ugn. Sen ringde min kära syster och sa att hon var på sjukhuset med Nils som hade brytit armen. Jag trodde allvarligt hon skämta, men tyvärr så var det sant så nu får vi med oss en unge med gipsad arm till Spanien:). Vi som skulle lära honom simma! Det är så jäkla typiskt att det händer något sånt här nu, några få dagar innan. Iallafall så hämtade hundarna, Marion och jag upp Vidde på sjukhuset och åkte till skogs. Så skönt att vara ute!

När jag kom hem hämtade jag PartyLite paketet på Spelbutiken och sen sorterade jag dom. Ska väll lämna ut dom imorgon eller ikväll. Nu ska jag slå in lite paket och vila en stund i soffan:).
Nilla och Vidde


Så skönt att ha med Marion för hon är verkligen en härlig hund människa, så jag gjorde absolut ingenting. Hon tog ut dom ur lägenheten, ut ur bilen, kastade pinnar, plockade upp Nilla när det kom en stor hund och skällde på oss och fixar och grejar. Tycker det är så skönt med en människa som är så lugn men ändå bestämd. Baltazar hoppade självmant in i bilen när Marion ropade in honom!! Förstår ni hur stort det är? Det gör han inte med någon annan än mig annars.


Hundarna var inte stilla många sekunder, det är så skönt att B äntligen hittat någon han klaffar med så han rör lite på påkarna utan att jag måste gå, springa eller cykla.

Kommentarer
Postat av: Marion

Men Hanna... Nu blir jag ju generad :S Men tack för de fina orden!

2010-09-22 @ 20:51:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0