Hej vänner..

.. nu är det en dag kvar innan vi drar. Skit vad jag är i valet och kvalet inför flygresan nu. Jag hatar verkligen att flyga. Jag får rysningar i hela kroppen.

Jag antar att ni har förstått att jag varit ute på språng idag. Enbart mobilbloggning, inte får jag det att fungera heller, texten kommer liksom inte med.. Trist! Men jag ska försöka fixa det tills vi åker.

Dagen har iallafall varit jättehärlig trots att jag har varit lite tröttis. Bilder från klassfesten kommer imorgon, orkar inte ta tag i det nu. Men tydligen ligger det bilder ute på Facebook om ni är intresserade, jag har ju inte facebook så jag vet inte vem som har lagt ut dom. De var Andreas som sa att han sett mig i en grön klänning, så även jag finns tydligen med där ute i cyberspace.

Gud vad jag kommer att sakna mina älskade djur. De är ju mitt liv! Katten märker att det är något på G, så hon är super kelig och ligger allt som oftast i den fortfarande tomma resväskan som ligger på golvet. Hundarna står nu och kollar på mig och vill ut på sista rundan. Ikväll blir det en super kortis för jag fryser och är as trött..

Suddiga bilder, men lite härliga är dom väll?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0