Klippt av mig håret

Kort kortikort kort blev det. Men det var skönt för nu finns det inte en endaste sliten topp kvar. Men jag kan nästan inte ha fläta nu vilket är lite jobbigt. Nu bloggar jag från lilldatan för att jag tror att DATASNILLET Hanna har varit i farten igen och räddat mina kort från min kraschade hårddisk. Men jag ska inte ropa hej än. Ska vänta och se, alla kort från April, Augusti och December har förts över till datan iallafall!! Lycky me!

Nu pimpar jag upp lilldatan till vi ska åka. Måste ha musik, några filmer, Skype och bankprogram mm.
Ps. jag har fått flera kommentarer om att jag knäpper korten uppifrån för att se smalare ut. Det stämmer kanske att jag ser smalare ut än vad jag är men jag kan meddela att de flesta som läser min blogg känner mig och vet att jag är en tjockis. Men bara för att så knäppte jag nu en bild nerifrån på min fina dubbelhaka som förhoppningsvis försvinner snart.. Hoppas ni är nöjda! Jag försöker verkligen inte vara någon annan än mig själv på bloggen så lägg av med det snacket Tack!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag och Loke brukar titta på dina videobloggar, han är jätteintresserad och jag brukar säga: "det är Hanna". Idag skulle vi kolla om du hade lagt in nån film, men när bilden av dig i det här inlägget kom fram pekade Loke på dig och sa "Nanna"!

2010-09-13 @ 14:46:30
Postat av: Helena

Men Hallå! Jag har inte ens tänkt på om du knäppt en bild uppifrån nån gång. Var tvungen att skrolla ner och kolla. Tycker som jag alltid har tyckt att du bjuder på väldigt blandade bilder. (Du knäpper väl och filmer underifrån om nåt?!...eller..) :) Såg inte ditt meddelande förns dan efter. Vi kollade på film och somnade i soffan...som vanligt... :) Gärna en annan gång!!!

2010-09-13 @ 16:28:39
URL: http://www.freewebs.com/helenaaa
Postat av: Marion

Men herregud... Har folk inte annat att klaga på än att du knäpper dina bilder uppifrån!? Åh, vad trött jag blir... Håller med Helena, har inte heller tänkt på att du knäpper bilderna uppifrån. Jag tycker att du är så fin och bra, och fortsätt att knäppa dina bilder uppifrån, nerifrån, bakifrån och framifrån, allt vad du vill!



Sidan jag hittat BH:arna på heter figleaves.com.. Är bra sugen att beställa!



Jag har lite konstruktiv kritik till dig ;)



Jag saknar att kunna se vilka som kommenterat, så där som jag klagade på att man inte kunde se kommentaren.. Man måste markera namnet för att se vem som skrivit ;) Petitesser, men jag saknar det ;) Hehe.



Hoppas att allt är bra med dig och Baltazar!

Kram!

2010-09-13 @ 18:16:05
URL: http://noiram89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0