Hej på er!

Nu ska vi snacka Facebook. Jag har Facebook och ni som läser bloggen är mer än välkomna att adda mig som "vän". Men jag använder inte Facebook så mycket. Jag har nog inte varit inne där på en vecka eller så nu. Den 10 juni kommer jag dessutom skriva ur mig, eftersom jag endast har det under en tid för att testa på. Det är inget för mig har jag kommit fram till. Om jag vill kika runt där i framtiden kan jag göra det genom Linda eller Johans sida.

Anledningen till att jag inte är in så ofta är på grund av att jag hela tiden fick virus förut när människor var in på facebook från min dator. Så jag är aldrig in på facebook på min hemdator. Lilldatorn är jag in på ibland men den har jag sällan på nuförtin.

Så om ni ansöker om "vän" med mig så förvänta er att det kan ta ett tag, det betyder inte att jag har klickat bort er.

Ps. Sandra som kommenterade innan om att du ser mig överallt, Prata med mig! Så jag kan få lite LCHF tips också:)! Vissa nya människor hejjar på mig på stan nu och ibland hör man efteråt, "Ja men det var ju hon på bloggen". Haha så jävla skumt! Det är lite underligt men roligt att man ändå ser er läsare ibland trots att ni inte är så tokmånga.
Fick en fin ros häromdagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0