Jag har inte ord..

Jag har pratat med mina vänner ute i landet idag och dom har kollat på Efterlyst. Bollnäs var ju med där återigen på grund av mord.

Detta är dock bland det värsta jag har sett och hört i hela mitt liv. Hur kan det gå såhär fel? Vart kommer all ilska och ovett ifrån? Dom verkar inte ens känna ånger. Ryktena har ju svävat runt här i Bollnäs länge nu men jag har inte kunnat trott att dessa killar gjort något sånt här. Men varenda detalj verkar stämma. Jag är i chock. Dessa killar kommer alltså vara ute på gatorna igen om 7 år. 7 år. 7 år.

Va i helvete. Hur förhåller man sig som familj till dessa killar?! Måste ju vara en sinnesjuk chock. Frågan som ekar i mit huvud Hur i helvete kan det har gått så fel? Det kan inte vara sant att det finns så känslokalla människor?

Kommentarer
Postat av: Linda

sv: Mjälthugg är ett annat ord för håll ;-) Vet inte om det är bara vi i norr som använder oss av det, el iaf min närmaste vänkrets :-)



Har nu uppdaterat american pancakes med recept så tycker absolut du ska testa det..

2011-04-15 @ 13:21:10
URL: http://crazybeautifulworld.blogg.se/
Postat av: Marie Larsson

Ja, ellerhur! Hur kunde det gå så inåt helvete fel för dessa småpojkar?? Jag kan inte tro att det "bara" är drogernas fel. Isf skulle det väl ske styckmord i var och varannat hörn, eftersom så många knarkar! Nä, usch. Jag skäms över att bo här. Skäms över hela männsikosläktet. Så mycket ondska och så lite empati, och den här världen har jag fött barn till....

2011-04-16 @ 21:11:44
URL: http://marranlarssons.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0