Ledig fredag

Jag hade lång sovmorgon idag och det var tur för sedan har dagen rullat på i ett nedrans jihuu. Barnen har varit med mig idag. På dagen har vi ätit glass, gått på stan, ätit jordgubbar, lekt i lekparken, åkt Bobbybil, ätit glass, ätit korv, myst, haft vattenkrig på balkongen, vilat på filten ute på gräsmattan, promenerat Baltazar, träffat några bebisar och bara haft det helt underbart!

Sen bestämde vi oss för att grilla så vi åkte och handlade och sen for vi till Växbo. Blev hur gott som helst grillat kött med broccoli och blomkål i ugn. Sen åkte vi ner till mormor och morfar för att kapa ved, prata skit och fika. Sen blev det tjatter hemma hos mor och far och lite fyrhjulningsåkning innan vi landade i soffan framför en film med pappa. Nu har jag precis kommit innanför dörren och jag längtar till sängen..







Kommentarer
Postat av: Cecilia

vilka härliga bilder =) Så somriga o härliga=)

2011-04-30 @ 11:18:59
URL: http://cilaotomas.blogg.se/
Postat av: Sandra

Läser din blogg sen en tid tillbaka då jag också är lchf-are! Å nu tycker jag att jag ser dej överallt! På heden, på stan å igår på lågnäs lekparken! Måste häjda mej från att börja prata som om vi var vänner, känns ju som att jag känner dej utifrån din blogg! :)

2011-04-30 @ 12:47:56
Postat av: Malin

Ahh! Min lilla bebis! (: Vilken härlig bild på henne o Cilla :)

2011-04-30 @ 22:28:28
URL: http://lilldjupas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0