Resa iväg?!

Resa är nog min stora last i livet. Jag vill åka hela tiden, men inte alls vara borta så länge åt gången. En vecka anser jag är perfekt för mig. Då hinner jag känna mig "hemma", slappa, hitta och bli rastlös. Sen är jag glad i kanske två veckor hemma men sen vill jag åka igen. Hur kommer det sig?

Jag fick mail från Reseguiden idag om flera nya resor. Jag vill åka, det var nära att jag bokade en som går den 1 maj. Tänk 2000 pix och jag får en vecka i solen. Men jag vill självklart inte åka själv, det skulle jag aldrig i mitt liv våga. Men någon måste ju ha 2000 pix över till en resa? Jag har ju för fan betalat flera tusen till Skatteverket så de som får tillbaka pengar måste ju absolut ha pengar över. Frågan är då om de prioriterar lika som mig. Hmm jag ska nog klicka bort alla res sidor nu och inrikta mig på Ullared först och främst och sedan på Madrid som jag ska besöka i höst. Men en charter borde jag kunna trycka in någonstarns.

Jag är en sån person som inte vill åka på sommaren, jag tycker att sommaren i Sverige är härlig så då ska jag resa i Sverige och inte utomlands. Jag hoppas att jag inser mitt och mitt kontos bästa och inte gör någon idiot grej och köper en liten resa till typ nästa vecka.

Ja skolan tänker ni kanske? Ja men vet ni vad, vi är i skolan ca 12,5 timmar i veckan och jag har inte varit sen en endaste gång. Andra har varit sena så jag har en massa tid som jag kan "plocka ut" enligt min mening. Skolarbetena måste jag såklart göra, men varför inte på en strand i Spanien istället för på skolan?!

Kommentarer
Postat av: sanna

det blir jätte kul när du kommer till Madrid, lite större än valencia men spanien är sååå mysigt!=)

2011-04-28 @ 19:42:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0