Allsång på Skansen

Har kikat på det på datorn nu & jag är positivt överaskad. Brukar ni kolla på detta? Jag ser det väll sisådär en gång per år. Men de har lyckats pressa in massa artister på en timme och det är ju rolit med variation tycker jag. Sen är det väldigt varierad Wow faktor på dom som är med också. Eftersom jag älskar att utvärdera så kommer här en liten utvärdering..

Fjantet med "praktikanten" - Vad är grejen med det?!
Fredrik Kempe har ju en bra röst men jag förstår varför han skriver låtar till andra mer än till sig själv han är ingen show människa direkt. Tycker att det blev rörigt och spretigt med alla instrument.
Timbaktu har jag nog aldrig sett i hela mitt liv, han såg helt normal ut. Verkar vara en väldigt härlig person även om jag inte gillar skånska eller rapp.
Jag älskade Johnny Logan!! Älskar hans låtar men har aldrig sett honom heller tror jag.. Han var stapplig och gammal men det gjorde liksom inget eftersom hans låt är så bra.
Grotesco var ju ett roligt/underligt/idiotiskt ja mycket kan man säga men ordet jag väljer till slut blir nog underhållande!

Jag är glad att jag kollade.. nu ska jag hoppa in i duschen innan det blir släktträff all night looon!!

Kommentarer
Postat av: lina

Johnny logan kommer ha turné tsm med roosarna runt om i Sverige i höst. Bla. Någonstans här omkring ifall du gillade honom :) kommer dock inte riktigt ihåg Vart, men det kan vara så att det var Bollnäs tom.

2011-08-06 @ 16:03:50
URL: http://olinao.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0