Söndag fortfarande

Jisses så lång den här dagen har varit. Men jag klagar inte för jag har njutit av varenda minut. När Katja åkte hem så cyklade jag och Baltazar till Malin, Niclas och Jamie och drack en kopp te. Mysigt och perfekt att det är så nära men ändå en bit så Baltazar får motion. Vi snackade massor om livet och viktiga saker. Malin är duktig på det där med viktiga saker. Man känner sig som en lite dåligare människa när hon har förklarat saker. Sopsortera är något jag ska ta tag i någon gång i den närmsta framtiden. Jag är väldigt dålig på att vara miljövänlig i alltifrån bilåkning, sopsortering och strömförbrukning.

När vi skulle cykla hemåt så träffade vi på en urtrevlig karl som vi stod och pratade med bra länge. Han hade en liten hundvalp på 9 veckor också, plus en superfin bordercollie. På hemvägen var Baltazar otroligt uppmärksam och duktig och det gick galant att både cykla, svänga och prata i telefonen. Måsta ringa mamma eftersom vi mötte ambulansen som åkte mot Växbo. Vid Scandic blev det becksvart. Det är något lurt med lamporna i stan, de har stängt av dom. Tur att jag hade lite lyse på cykeln och att jag kan vägen utantill. Jag släppte lös Baltazar och försökte så gott jag kunde hålla mig på vägen, men det blev någon runda ut på gräskanterna.

Nu ska vi hoppa isäng och kika på Fast and Furious. Imorgon är vi barnvkt till världens finaste Jamie..

Imorgon ska jag skriva lite om kläder på bloggen..

Kommentarer
Postat av: Malin

Mäh! Du är ju duktig på massa andra saker, och min tanke är ALDRIG att få någon annan att känna sig som en sämre människa!

Kram

2011-08-22 @ 08:02:40
URL: http://malinspng.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0