Fejk bröst

Shit vad svårt! Jag har ju alltid en åsikt, ståndpunkt och gjort mitt val. Men i denna fråga vacklar jag. Alltså om det här med implantat. Jag personligen har ju sedan en tid tillbaka funderat på och nästan bestämt att jag ska fixa mina bröst när jag är klar med min viktnedgång. Jag har dock inte tänkt att jag ska pluppa in några implantat utan mer "dra upp" dom på något vis. Men just idag känner jag mig nöjd, dom e mindre men inte så hängiga att jag skulle utsätta mig för en operation. Varför jag vill göra en operation överhuvudtaget är enbart för min egen skull, jag vill ha en fin kropp om jag ändå ska vara smal.

Men tillbaka till ämnet. De första kommentarerna är ju så jävla elaka. Men jag har känt så förut. Skyll er själva, men det var nog på grund av avundsjuka. Nu unnar jag människor mycket mer än förut. Men jag tar åt mig lite personligen nu. Kommer folk att se på mig annorlunda om jag har opererat om hela mig? Kommer de att tänka att hela jag är fejk? Kommer jag att tänka att hela jag är fejk?

Jag vill ju inte operera mig för att bli finare än jag skulle varit om jag inte hade varit tjock någon gång utan jag vill bli (det jag anser är) normal. Mindre häng på allt mage, lår, armar och bröst. Men har människor verkligen en sån syn på människor som opererat sig som här ovan?

Jag borde ju veta eftersom jag nästan har varit en av dom. Men jag hade glömt, jag har glömt men kommer jag att påminnas längre fram?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0