Söka jobb

Alltså det här med att söka jobb är inte min grej. Jag får alltid jobb genom kontakter och aldrig någonsin genom en CV. Är inte CVar överskattade. Vem fan skriver en bra CV liksom. Vad ska man skriva som inte någon av de 700 andra har skrivit. Just nu är det sjukt många arbetslösa här uppe i skogen. Alla jobb får så många onödiga ansökningar av människor som inte ens vill ha jobben. Men då blir jag ofta bortsorterad för att jag inte vill ljuga eller överdriva i min CV. Jag är en ärlig människa som vill att folk ska ta mig som jag är. & jag är jävligt bra på att jobba! Det vet jag. Det får jag alltid höra på alla jobb jag någonsin satt min fot på. Men hur ska man få fram det på ett papper.

Nu finns det ett jobb som jag så hemskt gärna vill ha, just därför att jag vet att jag kommer ha det bästa jobbet ever och de kommer att få en grym anställd som gör ett skitbra jobb. För några minuter sedan skickade jag in ansökan. På måndag kommer jag att ringa dom. På typ onsdag mailar jag dom och frågar hur det går. Men jag ska hela tiden tänka i mitt huvud "Hanna du ska få jobbet", annars brukar jag tänka det är för många som söker. Men jag vill så gärna ha ett riktigt jobb som jag egentligen bara kunde drömma om att fanns.

Nu sitter jag här och söker jobb en fredagkväll helt ensam, men jag kände att jag behövde det. Käkar Jordnötssmör och dricker bubbel.


Jag funderar på om jag ska behålla den där nedrans telefonen. Orkar fan inte med alla som hör av sig men sen ändå inte köper den. Jag har ju skrivit allt i annonsen varför frågar dom saker igen då för. Jag undrar ja om jag ska ta mig en liten promenad. Idag har jag fått en stjärna!

Kommentarer
Postat av: Marion

Jag söker ju också jobb, men inga hör av sig... Fick ett svar för några veckor sedan att jag INTE fått DET jobbet, men jag söker på och kämpar på...



Jag är som du; ärlig, och hoppas och tror att jag ska få ett nytt jobb...



Har också fått jobb mest genom kontakter, så jag vet inte hur det ska gå till när många av mina vänner också är arbetssökande.. Allt var så mycket bättre förr när det fanns mycket jobb att söka, men nu, som du skriver, så finns ju så många arbetslösa redan...



SUCK! Vill också ha ett riktigt och meningsfullt jobb...

2011-12-31 @ 08:25:32
Postat av: Belgo

Lycka till med jobbsökeriet - kan hålla med kontakter är bättre...men inte så att de växer på träd. Men 2012 ska bli ditt år!

2012-01-02 @ 19:40:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0