Tillbakasträvande Hanna

Min karl som jag kan tänka mig har fått ett barn med sin tjej. Låter kanske lustigt men jag har alltid i perioder trott att det ska bli han och jag liksom, till slut. Men nu är min "familje bild" förstörd. Ja jag intresserar mig enbart för killar som jag kan skaffa ett liv och familj med, annars äre lika bra att skita i´t. Jag vill ha en familj som min egen. Bara gemensamma barn och ett lyckligt liv liksom, så enkelt. Men om det nu blir han och jag i framtiden så är denna bild demolerad, kraschad och omöjlig. Måste jag omvärdera mina krav, önskemål eller min bilden av min framtid?

Jag har ingenting emot familjer med barn kors och tvärs och dina barn och mina barn och våra barn och dens morfar och dens pappas syster. Men jag vill inte ha det så. Jag vill ha det så som jag har växt upp. Det vill jag ge mina barn.

Å ja självklart kan barnen få ett dåligt och skit liv även om de allihop har samma föräldrar men det var inte det som jag ville prata om i detta inlägg när "min karl" är kärare i någon annan uppenbarligen.


Kommentarer
Postat av: Malin

Naw! Vad sorgligt.. Jag tror nog tyvärr att du då måste släppa drömmen om honom och leta en annan.. Jag tror du kan hitta någon perfekt ändå! Det är ju DU liksom, JAG skulle kunna skaffa barn med dig ;)



Jag vill också ha EN familj. Jag, Niclas, Jamie och kanske fler barn. Det är så jäkla bökigt att åka överallt runt jul!

2011-12-23 @ 10:59:54
URL: http://malinspng.blogg.se/
Postat av: FlizanLizan

Hejsan



Äru sugen på en ny design så kostar bara mina designers 75 kr eller 100 kr :P

2011-12-23 @ 11:28:08
URL: http://flizanlizan.blogg.se/
Postat av: FlizanLizan

sv: ehh okej, ja jag vet det och det e för att jag har den centrerad!

2011-12-23 @ 13:52:17
URL: http://flizanlizan.blogg.se/
Postat av: Catrine - Mamma åt Neo

Det är väl egentligen allas dröm, men inte alltid det går som man drömt/planerat.



Jäklar vad du gått ner i vikt sen sist jag var in och kollade här! Var någon månad sen jag var in "snokade", men jösses Villen skillnad!

2011-12-27 @ 09:14:46
URL: http://Catrinejonsson.blogspot.com
Postat av: Linda Larsson

ja såg de... ja har ju alltid hoppats på er. men ja är dock övetygad om att mr right finns där ute. de va inte han.. då äre nån annan :)

2011-12-28 @ 20:41:23
URL: http://lindaallstar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0