Woop woop

Snacka om att jag har haft en ur härlig dag. Jag har träffat jättehärliga tjejer som ska hjälpa mig att få ut pengarna till de som behöver. Vi pratade om massa andra saker också. Jag tycker faktiskt att energin och kemin med människor är så mycket viktigare än allitng annat. Dessa tjejer verkar bry sig och vara verkligen intresserad av det de gör och jag tror att de gör det allra bästa. Därför har jag bestämt att det är dit mina pengar kommer att gå.

Jag kommer att jobba med dom och vara med och se vad pengarna gör. Men de ska även få fria händer att använda dom lite som dom vill.

Det sista de sa innan jag for vidare till nästa möte utan paus för lunch var "Alla borde ha en vän som dig i sin vänskapskrets!" Den finaste komplimangen jag någonsin har fått! De beskrev mig också som drivande, positiv och energisk. Det är så jag blir när jag brinner för något.

Jag vet att ni snälla läsare har velat hjälpa till och de kan ni få göra. Om ni vill ge pengar så kan ni sätta in dom på mitt Payson konto med mailadress [email protected] eller på ett kontonummer i Handelsbanken 6407 118 747 908. Detta är ett speciellt konto just för detta endamål.

Annars kan ni skänka kläder, leksaker, möbler till de mer behövande. Annars kan ni sälja saker på Tradera och vi kan ordna ett samarbete så att pengarna ändå går hit. Arbetsnamnet är fortfarande Bollnäs Kids.

Om ni har några frågor maila mig på [email protected]. Ni som har mailat mig om detta tidigare har fått ett mail med ny info om hur ni kan göra med pengarna:)!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0