Stockholm eller inte Stockholm det är frågan..

Nu var det dax att ut och fara en vända igen. Planen var att åka tidigt imorgon bitti och hälsa på Hanna och den nya lilla bebisen, sen åka till stan och fika med Sanna och Anna och sen åka hem till Sofia och sova över där. På söndag ska jag hämta Johanna och Andre på Arlanda. Dessvärre så passar såklart ovädret på att komma just den här helgen.Hur ska man välja? Eller rättare sagt hur ska man tänka?

Familjen tycker alltid att jag inte ska åka om jag inte absolut måste, men jag brukar alltid åka och det har alltid gått bra. Men när det står snökaos i tidningarna så tror jag ju såklart på det, men sist jag var i Stockholm så var det också snökaos enligt nyheterna och tidningarna och då var det inga problem att ta sig fram. Frågan är dock om det är värt det?!

Jag funderar på att avvakta och åka på eftermiddagen imorgon och endast hälsa på Sofia och sen hämta Johanna på Arlanda på söndag morgonen. Jag vill ju självklart träffa Hanna, Sanna och Anna men jag vet inte om det blir lite väl stressigt och osmart. Sofia börjar dock 5 på morgonen så då måste jag vara ute och snurra i bilen i 5 timmar innan jag ska hämta på Arlanda.

Äsh just nu känns det som att jag stannar hemma imorgon och åker fram och tillbaka och hämtar dom på söndagen bara.. Då kan jag gå på födelsedagskalas hos Malin imorgon också..
Baltazar kommer knappt framåt i alla denna snö, stackars liten!

Kommentarer
Postat av: Linda

Vi hade också tänkt åka till Sthlm, men vi får se hur det blir nu.. Jsg som tagit ledigt och allt :P

2011-02-12 @ 07:28:34
URL: http://lindabj.blogg.se/
Postat av: Hanna

Men nu är ju snövädret slut och solen skiner!

2011-02-12 @ 13:11:44
Postat av: sanna

bra att du inte stressade runt, vi får träffas när allt inte blir så stressigt=)

2011-02-13 @ 10:57:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0