Egodag!

Idag ska jag beskriva mig själv på bloggen. Det är många som mailar som skriver att jag verkar vara en "bra tjej", "duktig" och "MODIG". Det är väldigt konstigt att få dom orden från helt främmande människor som enbart vet vem jag är genom min blogg. Många undrar om jag verkligen inte är arg någon gång och om jag är så snäll som jag verkar i bloggen haha..

Jag tror faktiskt att jag är en snäll person i hjärtat och jag bryr mig väldigt mycket om mina vänner och min familj. Men självklart har jag mina down dagar och Det tycker jag absolut brukar märkas på bloggen. Jag gnäller oftare på bloggen än i verkligheten.

Mina vänner tycker att bloggen är väldigt mycket jag, med tyckande och tänkande och bilder och ja allt. Några tycker att jag är lite mindre tuff/rak/ärlig på bloggen och det beror nog på att jag gillar att se effekten av mitt tyckande/handlande IRL. Någon tycker även att ni inte får vara med när min "mys sida" är i farten med middagar och te koppar. Men nått får man ju ha kvar i verkligheten!

Men framöver kommer jag att svara på lite frågor och funderingar jag har fått in men inte riktigt tagit mig tid att fundera på ännu. Idag börjar jag med en hel dag om hur jag är som person och lite hur jag har varit.

Jag är ledig precis hela långa dagen idag och det är härligt! Jag ska träna såklart men annars så ska jag bara planera lite mat och mysa med B. Jag har inte ens någon dejt bokad med någon vän vilket är lite ovanligt. Ni lär se massor av Mig om ni kikar in här nå mer idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0