Fallit för grupptrycket..

Nej det har jag inte gjort men några av er kommer säkert att tro det. Det var min nya lärare som krävde detta av mig så det är därför det blev såhär. Tänkte att någon av er kommer säkert att märka detta snart och då är det lika bra att ni vet hur det ligger till.

Idag hade vi enskilda samtal och detta känns verkligen så bra! Skrämmande och sjukt men spännande.. Klasskamraterna verkar jätte gulliga och snälla. Vissa är lite mer tysta och jag har inte alls lika åsikter som flera av dom. Men jag har lärt mig acceptera det nu. Jag försöker att vara mindre "ledare" men jag tror jag är född till det. Jag tror även det är bra för en egen företagare att ha den egenskapen. Dock önskar jag alltid att alla är lite mer som mig, alltså framåt och talför. Men det funkar ju inte så. Jag kan ju bara förändra mig själv och biter mig i tungan någon gång per dag.

Idag blev jag dock utsedd till ledare av en av klasskamraterna. Det kom inte som någon chock men ändå lite överaskande efter jag tycker att jag hållt riktigt låg profil motför i vanliga fall. Men jag ser inte ledare som något dåligt utan det är sån jag är. Jag önskade dock i alla fall att folk inte lyssnade så värst mycket på "ledaren" i gruppen. Jag vill gärna att folk ska ha sin egna uppfattning och sluta vara mjäkiga. Jag lyssnar på människor men har fortfarande min åsikt och säger den oftast högt. Tycker faktiskt det är lite jobbigt med människor som inte fläker ut vad de tycker.

Jag blev tipsad om denna låt idag så nu har jag lyssnat på den en sisådär 7 gånger och ja den är ju faktiskt helt ok.

Kommentarer
Postat av: Linda

Tack för tipset! Vi får se om vi kommer iväg nån gång! :)

2011-01-27 @ 07:06:27
URL: http://lindabj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0