Gamla Hanna is back!

Jag håller vad jag lovar! Så jag övar på att bli gamla Hanna men med tanke Först nu. Jag vet inte om jag har skrivit om det förr. Men det är i alla fall så att det allt som oftast står en företags bil parkerad bakom min bil när jag står på MIN parkeringsplats. Oftast kan jag tränga mig förbi mellan garaget och deras bil. Tre gånger har jag fått gått till saker istället för att åkt bil för att jag inte har kunnat ta mig förbi den där skåpbilen. Varje gång har jag blitt irriterad men sansat mig fort och tänkt att det är ju bra att det inte är något livs viktigt möte jag ska till. Jag har sagt till bovärden men aldrig ringt Securitas för jag har känt att det är för elakt. Nu ångrar jag mig bittert att jag inte ringde varje gång.

När jag och Elina skulle iväg och handla häromdagen så står den där jäkla bilen där och jag inser att jag inte ens kan tränga mig förbi. Jag har fått berättat för mig att de inte har kontor i porten som de står mitt utanför men jag har länge trott att det ändå ligger till så. Varför annars stå där hela tiden?. Jag går in i porten och bankar på dörren där jag antar att de är. De öppnar inte! Jag hör hur de går där inne och pysslar och donar så jag knackar och ropar men ingen öppnar.
Jag går ut och provar att ringa Bollnäs Bostäder men får ingen reda. Jag vill ringa Securitas men hittar inte deras nummer. Då kommer killen/mannen ut. Han sa "Nä men jaha vill du ut med bilen?". Jag sa "skämtar du? Ni kan fan INTE stå här med bilen fattar ni väll!!! Hur har du tänkt att jag ska ta mig ut? Jag har fått GÅÅÅ till saker för att jag inte har kommit härifrån på grund av eran bil. NI STÄLLER DEN ALDRIG HÄR IGEN!!" Haha allt bara bubbla ur mig. Elina tyckte nog det var lite jobbigt haha.. Han sa " Ja men jag flyttar bilen då". Jag sa "Jamen nu har ju vi fått vänta på dig och ni står ju alltid här det löser inte problemet, köp en parkerings plats".
Han blev tyst och hoppade in i sin bil och åkte iväg.

När vi kom hem från affärn så stod han inte bakom min parkeringsplats utan numera står han framför alla garage portar haha.. Hoppas Hoppas Hoppas dom ringer Securitas så Kilafors******* får en massa böter!

Good to be back!!

Kommentarer
Postat av: Linda C

haha Var det inte skönt att få ett litet utbrott? haha UNDERBART

2011-01-05 @ 16:07:04
URL: http://livetihallen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0