Klockan 12..

Varje gång jag har bloggat den sista veckan så har jag tänkt skriva "gud vilken dag". För någon dag sedan var det för att jag var seg hela dagen och inte gjorde något alls. Sen var det en dag när jag gjorde massor och idag för att jag sov bort hela dagen. Jag sov till klockan 12! jag vaknade med lite panik i kroppen men sen kom jag på att det ändå inte spelar någon roll när jag går upp eller när jag sover.

Jag la mig i hyffsad tid igår typ kvart i elva. Men då kom jag på att jag inte var så trött så jag valde mellan att spela Farm spelet eller läsa Andreas Carlssons bok. Ni kan ju gissa vad valet blev. Jag är sjukt beroende av Farm spelet när jag väl börjar.

Jag spelade och fick inte Guld, så spelade om och vann och "bara en bana till".. så hör jag någon komma in i trappuppgången. Jag tänkte, "klockan lär ju vara halv 1-1 nu vem är uppe då. Personen väsnades och donade. Jag fick en känsla av att det var tidningsbudet, men den kommer väl inte såhär tidigt?

Jag kollade på klockan.... 05:03!! Haha jag hade spelat i 6 timmar! Vem gör sånt? Inte jag! Nu är det skärpning!

Kommentarer
Postat av: Marion

Jag ringde HC och fick tid 27 januari. Blev så ledsen att det skulle dröja så länge så jag började gråta av hopplöshet...



Toktjej att spela spel i sex timmar :) Men jag vet precis hur det är, har själv varit beroende av diverse mobil- och datorspel :)

2011-01-12 @ 17:16:42
URL: http://noiram89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0