Ops..

Nu orkar jag inte städa något mer! Jag satte mig vid datorn och klick klick klick så var en prenumeration beställd och betald! Jag är farlig för mig själv när det gäller erbjudanden. Men jag får ju en klocka, en poncho och Tender Care! Den brukar ju jag beställa från Oriflame och då kostar den väll en sisådär 100 pix. Nu får jag den plus mycket mer för 94 kronor(om jag kommer ihåg att säga upp den efter 3 nummer haha..)!!

Nyss var jag ute och gick i klänning! Jag orkade inte klä på mig men måste ju ut med Baltazar. Nu ska jag lägga mig i sängen på spikmattan och försöka sova. Imorgon är det träning, söka jobb som teamledare och matlagning som står på schemat. Shiiit det är vägdag imorgon också! Hur fan ska det gå, småätit massa idag. Nötter alltså. GOD NATT!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nötter är bra att äta om man vill gå upp i vikt: "Eftersom nötter innehåller stora mängder fett blir kaloriintaget kraftig ökat bara med små mängder. Därför är små intag (en handfull) att rekommendera (ca 30 gram). Ett intag av nötter innebär att man måste dra in på något i sin övriga kost för att undvika en viktökning."

tabell:

Näringsvärde 30g

    Fett

Typ av nöt Kalorier

Jordnötter 180

Mandel 170

Valnötter 200

Cashewnötter 180



2011-01-13 @ 07:06:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0