Pizza & Pizza sallad - LCHF

Okej jag erkänner ärligt att denna botten inte är god. Den är fungerande men inte så att jag skulle göra den och äta bara den. I pizzan funkar den dock. Jag ska klura ut en bättre pizza deg utan ägg längre fram!

Du behöver:
2 ägg
3 msk olivolja
2 msk grädde
3 msk Fiberhusk
1 tsk bakpulver
salt
kryddor efter smak

Gör så här:
Blanda alla ingredienser med en gaffel och platta ut på en plåt.
Sätt nu på ugnen på 225 grader och vänta ca 10 minuter tills den är varm. Detta för att degen ska få stå och jäsa en stund. Grädda sedan i 7-10 minuter, degen ska bli hård.

Ha på valfri fyllning och grädda i 10-15 minuter eller tills pizzan har fått färg.

Vi hade skinka, räkor, champinjoner, ost, fetaost och hemmagjord tomat sås med oregano och salt i.

Vi gjorde även en egen pizzasallad innehållande vitkål, vitvinsvinäger, olivolja, vitlökspeppar och salt.
Pizzan åt vi med pizzasalladen och beasås!

Till efterrätt blev det som vanligt PANNACOTTA!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0