19 juli

Herre min gud vad tiden går fort.. Snart är sommaren slut kaputt over. Men jag tycker att det känns helt fantastiskt att jobba och ha lite mer utav ett liv igen. I mitt liv ingår ett jobb, ett härligt jobb som är givande och som verkligen betyder någonting. Det känns det verkligen som att mitt nuvarande jobb gör. Är väldigt glad att jag får jobba där jag jobbar. Det var någon som tyckte att jag jobbar väldigt lite och det gör jag. Eller väldigt lite vet jag inte men mindre än 100% jobbar jag. Jag jobbar 86% för att vara exakt och det skulle jag kunna göra hela livet. Fan så skönt det är med tre hela dagar ledigt nästan varje vecka! Denna vecka är det dessutom 4 dagar ledigt! Men sen har jag ju andra jobb runtomkring också så det blir väll kanske 100% totalt?! Har inte räknat så noga.

Jo jag tänkte bara säga att jag är så grymt taggad på allt just nu. Dieten går bra och jag vill verkligen gå ner alla kilon nu helst på en gång. Jag har inte delat med mig till er mig jag har varit upp och svävat en dag på minus 30 kilo igen. Då fick det vara nog och jag skärpte till mig igen. Igår låg jag på minus 32 på kvällen så jag hoppas jag snart nog är nere på minus 37 som är ett utav mina mål. 34 var jag väl nere på sist när vi mätte i bloggen.

Jag blir lite lat när jag nästan uppnått mål tror jag, tänker att det här går ju så lätt så jag kan nog vara lite mindre nogrann och mera slarvig. Men se det funkar inte för mig. Så nu kör vi på som vanligt med massa god och nyttig mat!


Ha en helt fantastisk dag! För det tänker jag ha!

Kommentarer
Postat av: MalinKalin

Nej säg inte att sommaren snart är slut. Får ju lite panik då hehe. Jag som nyss har fått semester :P

2011-07-19 @ 12:17:49
URL: http://malinkalin.blogg.se/
Postat av: Sanna

Vad glad jag bliR av att läsa om en taggad hanna! Kör hårt nu det är det enda som fungerar!:-)

2011-07-19 @ 12:36:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0