.....

Jo, jag har läst och begrundat allt som har hänt. Jag har sett filmsnuttar och artiklar tills obehaget stått mig upp i halsen. Jag vet att det ser illa ut att gnälla över "trams" just nu i läget som är i Världen men just nu är detta min tillvaro. Om ni vill läsa om hur ledsen och chockade alla är så går det bra på precis alla andra internet sidor. Jag kan inte tänka för mycket på sånt där för då blir jag knäpp och det går inte. Det känns som att det ändå inte finns någonting jag kan göra åt situationen.

Självklart är det fruktansvärt men det hoppas jag att alla människor som läser min blogg förstår själva utan att jag måste förklara det.

Jag tycker dock inte att han är en terrorist. Terrorister för mig är självmordsbombare och de som har en sekt eller grupp av människor bakom sig. Jag tycker heller inte att han förtjänar all den här uppmärksamheten han får, det var ju precis det han ville ha. Ni vet att människor dör varje dag av svält och andra sjukdomar också va?!

Kommentarer
Postat av: mirna

"Terrorister för mig är självmordsbombare och de som har en sekt eller grupp av människor bakom sig." men det har han ju om du tänker efter.. han är ju nazist

2011-07-26 @ 14:49:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0