Kissemissarna

Ja här kommer en kort presentation av alla guldklimpar. Vi har döpt dom lite smart och då med namn som gör att de kan vara både killar och tjejer. Jag kommer berätta mer om personligheterna under tidens gång men nu har ni kanske mer koll på vem som är vem iallafall. För tänk om jag hade skrivigt en dag(utan att tänkt mig för) Jesus har rymt!!! Haha hur komiskt vore inte det?!

Jesus - En snäll lekfull och lugn katt som trivs typ överallt. Han verkar finna sig till ro i de flesta hushåll och bland människor är han den sociala som vill ha uppmärksamhet. Han är van att få vara lite ute och det vill han fortsätta med.

Embla - Myskatten nummer två(eftersom min Katt måste vara nummer 1). Hon är väldigt liten och har utseendet av en kattunge. Jättesött huvud som liksom inte kommer fram på bild. Hon är inte jätte social men kelar och myser gärna med dom hon känner.

Skorpan - En liten söt kattunge på 10-11 veckor. Väldigt lekfull och den socialaste av de tre.

Vilde/Vilda - En kattunge på 10-11 veckor. Lekfull och lite fluffig i pälsen. Jättemjuk och gosig!

Jamie - En kattunge på 10-11 veckor. Söt som socker men inte lika på som de andra två kattungarna. Vilket betyder en katt i min smak. Kommer nog växa på sig och bli lite tuffare men är den absolut lugnaste kattungen.

Vill ni veta något? Maila mig på [email protected] eller ring 076-1038186!!

Kommentarer
Postat av: Linda

Vilka sötnosar! :)

2011-07-25 @ 09:35:18
URL: http://lindabj.blogg.se/
Postat av: Anna J

Kan man länka ditt inlägg via facebook? Jag har tyvärr alldeles för många djur och barn just nu för att själv kunna bidra till ett hem till ett av de små liven..;( Men jag kanske har någon vän som kan... de bor tyvärr i Malmö de flesta, men man kan ju alltid försöka:)) Tack för ditt snabba svar om chokladmoussen:) Ska prova den ikväll!

2011-07-25 @ 10:38:05
Postat av: Linda Larsson

Våra sötmissar :) Men alla kattungarna heter ju Ove Hanna!!! ;) Tack snälla för hjälpen igen. Ska kolla runt efter hem åt dom som tusan när jag kommer hem från Åland. Puss kram

2011-07-25 @ 11:45:45
URL: http://lindaallstar.blogg.se/
Postat av: Malin

Naaw.. Ska visa detta för Niclas (; Men en katt som heter Jamie.. ? :P

2011-07-25 @ 16:46:42
URL: http://lilldjupas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0