Sucker for socker..

Gårdagen var nog min sämsta matdag på ett års tid. Jag åt massor som inte var okej för mig. Jag tycker att det är svårt att förhålla sig till rätt tänk när man jobbar med någon annan liksom. Det är inte min vilja som ska lysa igenom någonstarns utan det är ju personensvilja som är vårt enda mål.

Så vi börjar med att jag redan före bestämde mig för att köpa lite marknadsnougat och njuta av under dagen och bion. Så det gjorde jag men jag avstod remmarna som låg där och lockade och doftade underbart sockrigt gott. Jag struntade att äta något på Marknaden, fanns inget som jag ansåg var ok. Sen blev det McDonalds i Gävle och jag tänkte äta en sallad efter vi varit där men så fick vi "främmande" av vänner så vi blev kvar där i någon timme och då föll jag för frestelsen och åt Kycklingnuggets MED sötsursås, strips och Fanta. Sen blev det bio med lösgodis. Sen en glass i solen efter vår 8 kilometer långa promenad. Jag känner mig sjukt nog lite nöjd att jag inte även åt munk, langos, remmar, polkagris, mjukglass med strössel eller en chokladkaka trots all urspårning.

Jag mår skit i kroppen idag!

Frågan är om jag ska släppa detta nu vilket det känns som att jag kommer göra och fokusera framåt. Eller deppa ihop och äta massa godis idag..

Men nu vet ni hur det ligger till med tjockisen i alla fall..

Kommentarer
Postat av: Liv

Tänk istället hur super grym du va som avstod allt det andra som lockade. Å idag e en ny dag... Du är en stor inspiration till mig...

2011-07-03 @ 14:37:42
Postat av: Mirna

du är skitduktig och grym iallafall!! kör på nu.Puss & kram

2011-07-03 @ 19:52:38
Postat av: Cali

Hej Hanna, jag har läst din blogg för några veckor nu. Du är en inpiration till oss som vill göra LCHF.

2011-07-04 @ 15:57:16
URL: http://mylchfswedishdiet.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0