Bilen besiktigas

Jag kom på idag att jag skulle ha besiktigat bilen denna vecka men har helt glömt av det i röran av allt som har hänt. Så jag åkte dit med barn och hundar, tänkte "det kan ju inte ta så lång tid och vara så svårt". Men vad jag lurade mig själv. Datorn funkade inte så jag var in och pratade med en trevlig snubbe som jobbar där, han sa att det gick bra om jag hade kontanter.

Jag hade såklart inte det men åkte på FYRA affärer för att till slut hamna på Dollar där jag fick köpa en påse för 1 kr och ta ut 200kr över. Vi åker tillbaka och ställer och och väntar i typ 20 minuter(I BILEN MED HUNDAR OCH BARN). Då kommer en yngre kille ut och säger att jag kan åka därifrån för att deras datasystem är paj. Jo jag vet det sa jag men nu har jag varit runt och tagit ut 200 kr till er för att ni sa att det gick och var ok då. Men nu säger du alltså att det inte går?! Ja du har väl inget besiktningsprotokoll? säger han. Nja, jag vet inte..(letar som en tok och hittar det tillslut mellan stolarna haha..). "Jo här är det, nu har jag ett protokoll och 200 kr!, är det ok?". Nä vi kommer nog ändå inte ha tid med dig idag så du får komma tillbaka på tisdag, men du kan ju vänta och chansa. Jag säger "skojjar du med mig nu? Här har jag gjort allt ni kräver och du tycker att jag borde åka hem?". Ja säger han.

Min lärare sa häromdagen att sånna här saker bara händer mig, är det sant? Hur ska jag få det att sluta? Karma? VAd fan har jag gjort för att förtjäna detta då? Jag har då inte mördat någon..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0