Do it!

Det är mitt motto idag! Jag har ställt om tiden totalt så jag är (med all rätt) trött mest hela tiden. Men de på jobbet tycker att jag har varit allert och hängt med bra. Men jag känner att huvudet har mottagit mycket info och tidsomställningen har tagit lite energi. Jag brukar gå och sova runt 2-3 tiden och gå upp vid 9 tiden. Nu måste jag upp halv 6 och jag har väldigt svårt att gå och lägga mig i tid. Det innebär färre sovtimmar per natt. Men jag vänjer mig nog snart.

Idag gick jag upp halv 7 eftersom jag inte har Baltazar hemma och jobbade till halv 5. Hem en snabbis och gick på toa för typ första gången sedan imorse. Hade sjukt ont i huvudet så jag drack en liter vatten och satte mig på golvet i 7 minuter. Kvart i fem åkte jag på ett jobbmöte angående lördag då jag ska jobba på vift. Tio i 6 hade jag bestämt möte med tjejen jag är kontaktperson till och vi cyklade iväg och åt lite mat på Take Off. Klockan sju hade jag tvätttid, men jag började inte tvätta förrän jag hade pratat i telefon med Johanna och piggat upp mig lite. Nu är tvätten på tork, lägenheten damsugen och torkad, kyckling fileérna grillade i ugn och jag nyduschad.. Skönt!

Angående Celsius så tror jag inte den drycken har någon effekt på mig. Tungan blir lite bortdomnad och det är gott att dricka något med smak men jag känner mig inte piggare och jag tror inte min förbränning har ökat markant.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vet du nåt annat som ökar förbränningen? Har sjukt dålig förbränning... :(

2011-06-30 @ 21:59:06
Postat av: Johanna

Det märker du nog först om några dagar vännen. :)



Kommer du ner till Sthlm något mer i sommar? :)

2011-06-30 @ 23:54:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0