Mars Tävling 2011

Jag har visst glömt att lagt ut inlägget om Marstävlingen. Så idag kör vi en kort tävling! Alla är välkomna att tävla fram till klockan 24:00 idag 31 mars. Imorgon utses vinnaren.

För att vara med och tävla skriver du i en kommentar hur du hittade till min blogg och varför du stannar kvar?! Ange mailadress eller bloggadress så att jag lätt kan få tag på dig!

Vinsten denna månad är en underbart handkit från Oriflame. Härligt med lite uppfräschning nu till våren. Jag har haft trippletter därför lottar jag ut ett kit.

Kommentarer
Postat av: anny

Oj, först ut och allt! Jag tror att det var när du slutade på anthill som jag började läsa din blogg. Om jag inte minns fel så skrev du med adressen i ditt hejdå-mail.

2011-03-31 @ 15:24:52
URL: http://annyjernberg.se/blogg
Postat av: Maria

Hittade din blogg när jag sökte på LCHF :) Kan ha följt den en månad ca..Är mkt inspirerad av dig och har hållt på själv ca 6 - 7 veckor..Ska ner sammanlagt 15 kg tänkte jag. Nu är jag nere -5 kg.Så varför kikar jag in dagligen...Är för att se hur det går och kollar din mat..Bra med tips från andra håll..Lycka till !!

2011-03-31 @ 18:48:31
Postat av: Sandra

Hittade din blogg via Lindas blogg... Å din blogg passade mej perfekt då jag också är lchf-are! Jag läser din blogg då de är en bra blandning av kost, ditt privatliv å de är ovanligt att man är så ärlig i en blogg som du är, det är inspirerande!

2011-03-31 @ 19:00:18
Postat av: Linda Larsson

Jag hittade nog din blogg för att jag fått den av dig =) Jag fortsätter läsa den för att den innehåller så mycket olika ämnen vilket jag gillar. Den är öppen, rak och ärlig. Är du på skithumör så skriver du att du är på skithumör. Inget jäkla jollande =) Puss påre vännen. Du vet vart jag bor ;)

2011-03-31 @ 19:09:17
URL: http://lindaallstar.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag hittade din blogg när jag läste Magdalena Graafs blogg en dag, då hon länkade till din blogg!

Äter själv enligt LCHF och tycker att du gjort ett

j-la bra jobb och tycker om att följa din resa!

Mvh Emma, Umeå

2011-03-31 @ 20:38:00
URL: http://embra.blogg.se/
Postat av: anny

Missade visst att skriva varför jag stannar kvar. För din öppenhet och ärlighet i bloggen, och att du är så rakt på sak. Jag är själv rätt dålig på det så jag gillar andra som är det :)

2011-03-31 @ 21:35:03
URL: http://annyjernberg.se/blogg
Postat av: hannah

jag hittade din blogg när jag sökte LCHF på youtube, såg ett klipp där du pratade. tyckte du verkade lite konstig och loj men kikade in på bloggen och fastnade direkt. (så fel jag hade!) har läst den sedan nov 2010. känner igen mig själv i dig och jag blir peppad när du oxå kör lchf samt när jag ser att det verkligen fungerar! gillar att du är öppen, ärlig, lite små tokig och bloggar om lite allt möjligt :) /hannah

2011-03-31 @ 22:44:06
Postat av: Lisa

Hej!

Jag blev tipsad om din blogg av min tjejkompis och har stannat sedan första gången jag tittade in! :)

Jag stannar kvar för att du är så ärlig. Din viktnedgång och din kamp är ärlig för varje dag och därför tror jag att många (jag) kan känna igen mig i din kamp. Man är sugen på godis ibland, ibland är man bara trött och less - det är verkligheten.

Tack för din ärliga verklighet!

kram Lisa

2011-04-01 @ 07:35:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0