Tjenare

Idag har jag haft en hel dag helt för mig själv nästan. Så skönt att få vara hemma och pyssla, plugga, gosa och bara vara. Det var ett tag sedan jag har egen tid att göra precis vad jag ville med. Så denna tid har jag använt till 3 timmars intensivt pluggande och skrivande så fingrarna ömmar. Jag har promenerat och fikat på stan med Baltazar, Marlene, Pontus och Lukas. Jag har tvättat, plockat och fixat balkongen! Nu är jag super trött så mina ögon håller på att falla ihop. Jag har bestämt mig för att även ha en ensam kväll ikväll och äta tjockpannkaka med massa grädde och ta en promenad lite senare.

Projektet vi har i skolan just nu är så spännande så jag vill göra klart allt på en gång. Men nu har jag kört fast, det är Word som strular till det inte jag. Men vi får la se hur det går, jag tror det kommer bli succé!

Nä jag kanske borde ta tag i disken då så att pannkaksmeten har någon form att ligga i. Kommer somna så fort jag sätter mig i soffan känns det som. Det har blitt lite uppdateringar på Företags inlägget! Jag orkar inte skriva om allting så jag gjorde bara små tillägg på det gamla inlägget.

Katten gillar också vår nya balkong, jag hoppas hon inte fattar att hon kan skutta ner via snöhögen utanför balkongen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0