Huvudvärk

Jag förstår inte varför jag har huvudvärk. Det är skit jobbigt och jag kommer ihåg hur jag levde förut innan LCHF. Jag kan inte tänka klart. Jag brukar få huvudvärk när jag har fuskat/ätit socker men jag kan inte se vad det är jag har ätit som gjort att jag fått en sån här hemsk värk. Jag kisar med ögonen och mår lite halv illa. Känner mig allmänt klen och det beror nog på att jag inte kan äta när jag har ont.

Vem fan kom på huvudvärken, så onödigt. Men idag kommer jag liksom igår trotsa huvudvärken och göra precis allt som jag hade tänkt. Det kanske blir en lunchnap som kompensation.

Jag får grymt dåligt tålamod när jag mår lite halvkasst och därför kommer jag troligtvis att åka bil till Stockholm på torsdag. Detta trots miljöfaran och att tåg blir billigare. Men tänk om jag köper massa saker på Ullared, ska jag då släpa runt det på stationen och yra, Nej inte idag. Imorgon kanske jag är miljövänlig och god igen. Det är inte någon av er som vill till Stockholm på torsdag den 12 och hem på söndagen den 15?! Vi kan samåka! Ta en lång weekend i storstan med massa mys och picknick i parken!

Kommentarer
Postat av: Marion

Tråkigt med huvudvärk :(



Jag hade gärna åkt med dig ner om det inte var för så många dagar :( Ska du göra något särskilt? :)

2011-05-07 @ 08:34:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0