Bild

När jag börja lägga ut bilder så vet jag faan inte vad min tanke var. Eller jag kände att det fanns ingen som mig riktigt. Ingen som hade en ärlig blogg där man undanhöll en massa saker. Detta inkluderade bilder. Ingen la ut en bild på en tjock människa liksom. Många la ut bilder på sig själva när de var "klar". Dock upptäckte jag att det var inte många som blev klar. Så detta är ett sätt för mig att peppa mig även det. Jag behöver det, jag behöver motivation. Mina gamla bilder är helt sjuka. Jag förstår verkligen inte att jag har lagt ut dom för ett år sedan. Det VAR tufft precis som ni påstod då. Men jag tänkte nog att det inte var jag. Det var inte min kropp. Jag tänker nog fortfarande lite så.

Jag tror att det kan vara en av anledningarna till att jag har "fuskat" så mycket i sommar. Jag "vill inte" gå ner mera för att jag vill inte bli slappare och rynkigare i huden. Dock har jag nu pepprat mig med gamla bilder och inser sakta men säkert att jag hellre ser ut som nu än som för ett år sedan. Trots hängiga lår och mindre bröst.

Idag är jag och shoppar i Valbo med jobbet men igår innan jag började jobba så provade jag en ny BH och knäppte snabbt en kort på mig själv i spegeln. Kortet gör mig lite glad. Jag ser inte så "hängig" ut som jag ibland känner mig. Dessutom ser jag att jag ÄR smalare än för ett år sedan och kanske till och med sedan vecka 28. Undra hur jag ser ut i jul när jag SKA HA GÅTT NER 41 KILO?! Spännande! & jag känner mig taggad! Det var längesen.


Kommentarer
Postat av: Malin

Förlåt, men du är så himla fin nu. Om du inte går ner mer i vikt tycker jag inte att du ska vara ledsen, du ser så frisk och proportionelig ut.

Men det är min åsikt, och det är inte den som räknas ;)

Kram!

2011-11-05 @ 11:12:03
URL: http://malinspng.blogg.se/
Postat av: Mirna

Tycker du ser MYCKET smalare ut, dont quit!! Kämpa på <3 Tänkte på en sak, om det här med slapp hud...jag har märkt att deltagarna på biggest loser ofta inte har det problemet. Jag tror de kör mycket styrka i kombination med kondition när de tränar. Om du tittar här till ex: http://metrobloggen.se/metrobloggen/media/1166/bigtosmall.jpg

2011-11-09 @ 03:22:39
Postat av: Marion

Du har kommit SÅ LÅNGT och är så fin!

2011-11-11 @ 08:33:52
Postat av: emilia

grymt bra jobbat!!

2011-12-14 @ 23:38:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0