Nästan 500 kronor..

Hanna the människa utan tålamod. Typ två timmar efter att jag hade lagtr ut alla kläder här på bloggen, utan att ha fått några svar av er så la jag ut allt på Tradera. Nu är ALLT sålt. Skickade de första 6 plaggen idag. 9 to go, men dom har inte betalat ännu därav ligger dom hemma fortfarande. En grej såldes för 1 kr tror jag och det är okej. Jag skulle ju annars ha slängt grejerna eller gett bort dom liksom. Så nu har jag tjänat 473 kronor på saker som jag lika gärna kunde ha lagt i soporna. Dock har jag fel beräkna frakterna lite så jag ska dra av sånt med det blir kanske 400 kr kvar iallafall. Vad ska vi göra med dom slantarna? Kom med förslag!

Ska nog rensa lite mer i garderoben och i Partylite skåpet. Jag behöver verkligen inte så mycket grejer som jag har. Bort med dom och in med lite nytt men inte lika mycket. "Trolldalan" heter jag förövrigt på Tradera.se om ni vill kika på vad jag lägger ut framöver!


Kommentarer
Postat av: Malin

Om du fortfarande vill donera pengarna röstar jag fortfarande på katthemmet här i Bollnäs!

2011-11-10 @ 20:41:24
URL: http://malinspng.blogg.se/
Postat av: Marion

Och jag röstar på Djurskyddet i Söderhamn; Bill och Bull. Vi köpte ju Linus av Djurskyddet Hoppet innan de gick i konkurs, eller vad man säger om en förening, och nu har de ju startat upp ny verksamhet. Eller dom har hållt på i år drygt.

2011-11-11 @ 08:27:29
Postat av: MalinÖ

En fond för barnen låter bra!

2011-11-11 @ 10:23:29
URL: http://malinspng.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0