Tröttis

Tänk vad mycket roligare det är att vara uppe om natten när jag jobbar på morgonen dagen efter. Inatt kunde jag ha varit uppe hur länge som helst eftersom jag inte börjar förrän 15 imorgon. Men nepp här ligger jag i sängen..

Idag har det varit en bra dag. Jag har pratat med fina underbar Emma som är så lik mig på många sätt och så olik på många. Hon är verkligen en härlig människa som jag aldrig skulle ha träffat om det inte vore för denna blogg. Tänk vad underligt ändå. Känns som att jag har känt henne hela halva livet. Vi har kommit fram till att vi ska tävla i viktnedgång framöver. Faan vi måste komma på ett pris, den som når sitt mål först! En weekend med den andre? Vore ju en winwin vinst. Vi tror att detta är en bra sätt att peppa oss att inte fuska. Vad tror ni?

Vill ni veta en hemlis?!

Jag har varit lite hemligt kär i Gustav Fridolin! Han var och föreläste på min skola en gång för länge länge sedan. Tyckte att han verkade så klok och vettig. Jag är alltid lite svag för människor som tycker och vet mycket. Men som ändå verkar så där underbart snäll och trevlig. Ja jag kom på det när jag såg honom på Aftonbladet..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0