Twilight - Breaking Dawn - del 1

Okej nu har jag sett den. Herregud vad jag har missuppfattat allt. Vem fan är snygg? Vad är det som är såå bra? Nej, detta var inte min grej, men nu har jag gett det en chans. Den kommer få två för jag har lovat att vi ska kolla på del 2 när den kommer ut.

Ikväll har jag varit och kollat på en lägenhet också. Jag tror jag kommer bo kvar här. Ja hade verkligen tänkt flytta men vafan ingen fläkt, inget stort härligt badkar(som jag har nu), gråa tapeter, INGEN FRYS(hur klarar man det?) men dock en 60 cm större balkong. Äre värt de? Nja jag vet inte.

Jag har dock fått sjukt mycket inspiration för hur jag vill ha i min lägenhet. Nu ska det bli ändring i huset. Ny soffa str högst på önskelistan, kanske ska lnska mig ett bidrag i julklapp?! Vore ju en perfekt julklapp! En dyna liksom haha..

Nu ska jag spela lite mera och sen svara på lite mail, kul att ni mailar mig lite igen!! Sen ska jag fixa lite med alla Tradera grejer. Ja och sen ska jag hinna sova någon timme också innan jag ska upp och iväg till jobbet igen. Ikväll åt jag två grillade korvar med räksallad på Mamma mos, hann/orkade/prioriterade inte att laga mat idag.

Gillar ni Twilight eller?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0