Fredag

Shit vad veckorna springer iväg, hinner knappt reflektera över att det är helg. Inte för att det spelar någon större roll i mitt liv för tillfället. Jag har ju pass utlagda kors och tvärs oavsätt om det är helg eller inte. Jag känner att dieten funkar bra i jobbet och det är faktiskt huvudsaken. Älskar att ha en kalender full med bokade tider och hatar det lite på samma gång. Mina dagar framöver ser ut såhär..

Imorgon Sov morgon!! jobb 10-?
Söndag jobb 10-24
Måndag jobb 00-8, träffa Johanna, ringa flera viktiga samtal och fixa in rapport till kommun. Göra ett upplägg inför onsdagens möte.
Tisdag jobb 8-24
Onsdag jobb 00-8, Super roligt möte, barnvakt till syrrans kids
Torsdag jobb 8-16, tvätta
Fredag jobb 16-24
Lördag jobb 00-16
Söndag jobb 12.30-24
Måndag jobb 00-8 + jobb 10-16

Mycket jobb men ska jag såklart ha ett liv också. Det är några lediga dagar och dom ska utnyttjas till fullo. Kontaktpersonen ska jag träffa, vänner ska träffas, Baltazar ska tränas, lägenheten ska städas, mat ska lagas och jag ska sova massor! Är inne i en riktig bok period nu så jag älskar att ha egen slapp tid. Läser just nu Olycksfågeln av Camilla Läckberg, verkar lika bra som Stenhuggaren + att den är kortare. Nu ska jag lägga bort boken och datorn och drömma sött om vackra hästar och bomulls liknande moln!

Kommentarer
Postat av: Marion

HERREGUD, vad du jobbar kvinna!!!

2011-10-11 @ 09:19:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0