@ work

Jag som hade tänkt att jag skulle jobba mycket mindre nu när jag går på ett schema. Men nej då drar syster yster iväg på utbildning och jag är kvar här med en massa jobb dagar. Men jag gnäller inte. Min kväll har varit kanon och nu sitter jag i soffan och har precis knäppt på första avsnittet av säsong tre av Mord i Sinnet. Det är såå bra.

Imorgon klockan 16 när jag slutar jobba så ska jag åka till Söderhamn och jobba vidare. Har ni något tips på ett bra matställe där? Gott, inte svin dyrt och LCHF vänligt är mina förhoppningar.

Angående det förra inlägget där jag skrev "Har ni några åsikter? Behåll dom gärna". Det var just för det inlägget. Jag tål kritik angående Baltazar väldigt dåligt just nu. Tror att det är på grund av att jag inte har 100% koll på vad människor i hund världen anser är "det bästa". Även mår jag lite dåligt över att jag har lämnat bort honom så mycket den senaste tiden. Jag vet dock att Baltazar har det bra, det är mer jag som lider. I övrigt så gillar jag era åsikter, även dina Kattis! Du ger av dig själv och det gillar jag. Man behöver inte tycka lika för att ha något att "säga".

Sen angående inlägget "Yes yes yes". Turen var på min sida den där dagen Linda. Jag är inte smalare nu än när vi sist sågs typ i somras haha..

Ja men nu ska jag väll återgå till mitt Mord i Sinnet.

Kommentarer
Postat av: Linda Larsson

du ser smalare ut.. :) har vi inte setts sen i sommras? ojojoj... ändring på de nu snart. kram

2011-10-24 @ 21:47:16
URL: http://lindaallstar.blogg.se/
Postat av: Kattis

Gör det som känns rätt för dig och B! Så länge du och han mår bra så funkar det ju. Ingen kan säga "mitt sätt är rätt och alla andras är fel", för det enda rätta sättet är det som faktiskt funkar för en själv. Om man inte tror på nåt så funkar det inte. Oavsett vad det gäller!

MEN när det gäller hundar så finns det ju vissa grundregler som gäller alla oavsett uppfostringsteknik.

2011-10-25 @ 13:31:30
Postat av: Marion

Du ska inte "bry" dig så mycket om vad andra tycker, även om jag vet att det är svårt då jag själv varit hundägare.



Man måste kolla på sig själv och sin egen hund, vad som funkar bäst. Mår hunden dåligt, ja, då får man ändra på något. Sist jag träffade Ballen så mådde han i alla fall prima, och det tror jag knappast har förändrats.



Du vill honom så väl, så jag tror nog att "misskötsel" av honom är så otroligt långt bort, så innan det går nog jorden under eller nåt. Ja, du fattar...



Så kör på din linje, ni har ju bott tillsammans länge nu, och han utvecklas ju hela tiden!



Tänk på de tillfällen ni är ute, du kan ha honom lös trots andra hundar, det är få förunnat att ha sån pli på sin hund.



Och på klubben, när ni lär er och utvecklas tillsammans... Det är ju så jäkla härligt!

2011-10-28 @ 12:15:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0