Echinaforce

Har ni provat? Jag är en person som är lite emot allting tills dess att motsatsen är bevisad. Jag tycker inte om att medicinera bort symptom. Jag tror på att lida lite ibland för att uppskatta friskheten sen. Ja, jag vet att typ alla tycker att jag är störd men va fan. Jag äter inte Alvedon och sånt om jag har ont i huvudet eller magen. Jag dricker vatten och vilar. För jag tror att om kroppen gör ont eller känns konstig så finns det en orsak. Och det är orsaken som jag vill komma åt inte symptomen, ni fattar va?!

Men nu blev jag tipsad att använda Echinaforce för att få bort förkylningen fortare. För att ta reda på hur det funkar så vände jag mig till min allvetare Google. Jag hittade detta!

"Viktig information om något innehållsämne i Echinaforce tabletter
Innehåller laktosmonohydrat 230,3 mg per tablett. Om du inte tål vissa sockerarter bör du rådgöra med läkare innan du använder Echinaforce tabletter."
Vadå sockerarter? Nä jag tror inte på detta.. Har ni testat? Funkar det sjukt bra så att det är värt det? Är tabletter eller droppar bäst?

Kommentarer
Postat av: Dina

This has been a godsent for me. For the past three years whenever I start to feel under the weather -a little headache, nose blocking etc- I take either the drops or the little tablets and within two days I feel great.

The drops you put in a little water and it tastes a bit "flowery" when you drink it but no biggie. The tablets also have a small taste but again nothing disgusting.

I personally love them as well as echinacea tea :)

Hope this helps a lil and thanx for the great recipes you post here.

2011-09-22 @ 16:55:12
URL: http://nottd.blogspot.com
Postat av: Marion

Jag har aldrig provat dessa, men är lite som du, att jag inte vill ta tabletter för "allt". För huvudet måste jag ta då jag annars riskerar att få ett migränanfall och hamna på toa och spy, men annars försöker jag låta bli in i det sista..

2011-09-22 @ 17:47:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0