Jobbigt

Jag känner att jag är i ett jobbigt läge. Allt känns jobbigt. Det känns som att mitt liv står stilla. Jag funderar alldeles för mycket eller för lite kanske. Jag vill inte fundera för jag vet inte vad jag vill. Det vore så bra om någon bara kunde chansa åt mig. Jag vill inte vara i osäkerhet. Men det är så hur jag än gör. Jobb är ju en sak men det känns inte som att det är det stora i livet. Det finns alltid jobb sägs det och det kan jag hålla med om. Frågan är vart vill jag komma? Vad vill jag göra i mitt liv? Vad vill jag bli? Vill jag bo i denna lägenheten? Nja men jag har inte råd med något större, tänker jag. Men det skulle jag väll ha om jag inte sparade. Vad är mest värt?

Mitt huvud snurrar flera varv när alla dessa tankar pressar på..

Ikväll eller hela dagen har jag varit hemma. Gått promenad med Baltazar. Hämtat ut en ny klänning. Bytt sängkläder. Tagit ner gardinerna. Bytt alla ljuslyktor. Och finulat på allt oklart.

Kommentarer
Postat av: Linda

Usch, såna tankar är inte roliga, det är bara jobbigt då..



Sv: Ja, det hoppas jag ockås! Det ska bli jättekul! :) Tack! :D

2011-09-07 @ 21:15:05
URL: http://lindabj.blogg.se/
Postat av: MalinKalin

Sv: Ja det finns inte utegym på så många ställen tror jag :P

Jobbigt när man har en massa att fundera på...

Vilken fin ljuslykta med hjärtan och allt :)

2011-09-07 @ 22:57:40
URL: http://malinkalin.blogg.se/
Postat av: Linda Larsson

du kommer hitta ditt kall i livet min vän :) jag tror du kommer bli chef, egen företagare eller något seriöst för de skulle du passa som galant. Satsa inom vården så kan jag söka jobb hos dig och spela gitarr varje dag om du anställer mig ;) Angående lägenheten. Som jag kände förr när jag flyttade till Ringvägen och det kostade en del så var det klart VÄRT de. La hellre ner lite extra pengar på att bo som jag ville... spara är bra.. men man ska leva också. Men det är bara min åsikt. Jag tycker om din lägenhet.. :) Puss kram saknar dig

2011-09-08 @ 09:54:32
URL: http://lindaallstar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0