Skyll dig själv om du dör..

Men va fan är det för fel på människor. Hur svårt ska det vara att sluta röka? Hur svårt ska det vara att sluta gnälla om du nu vill röka. Varför i helvete ska ni ha någon sympati? I don´t get it. Varför går du ut i tidningen med en sån här grej. Nej minsann jag ska visa dom och hota dom tills de opererar mitt knä när jag röker. Sjukhusen har en massa olika rekommendationer. Om du inte vill följa dom. Nä men var tyst då. Varför ens säga att du inte tänker sluta röka? Tjuvrök för faan.. tjuvrök ihjäl dig så slipper du sluta.


Läs artikeln här..

Kommentarer
Postat av: Malin

Så jävla sant! Varför bråka?! Grr! Har läkarna sagt en sak, då kommer de inte ändra sig, inte ska de heller!

2011-09-06 @ 09:00:25
URL: http://malinspng.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag håller med dig när det gäller vad sjukhuset har för regler, vill man ha deras hjälp så ska man självklart följa dom. Men att sluta röka är inte så enkelt som du skriver....vissa är kanske i en dålig situation i sitt liv och då kan jag säga som själv är en föredetta röckare att cigaretten verkligen har en lugnande inverkan, även fast det är gift på pinne. Man vet ju att det är dåligt, jag själv testade att sluta flera gånger men lyckades inte med det förrän jag blev gravid och då slutade jag direkt så fort jag såg plusset, det var enkelt att sluta då, inget konstigt med det eftersom att det var lätt när jag gjorde det för mitt barns skull

2011-09-06 @ 10:10:01
Postat av: Jah Hollis

Det finns inget enklare i världen än att moralisera över andras sätt att leva. Det får oss att känna oss så väldigt duktiga och präktiga.

Vad ska vården göra med en kriminell som kommer in till akuten med en skottskada? Kräva underskrift med löfte om att starta ett mindre destruktivt liv för att överhuvudtaget få någon behandling?

2011-09-06 @ 15:31:15
URL: http://jahhollis.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0