God natt mina vänner

Jag vet att ni blir upprörda och stötta av mina inlägg om rökare. Jag uppskattar det. Jag tycker dock det är lite underligt att ni blir så himla upprörda att ni väljer att kommentera ett sånt inlägg och när jag skriver om viktigare saker så säger ni ingenting. Eller är det så att jag ska tolka er tystnad som att ni håller med i precis allt annat jag skriver?! Jag väljer att göra det.

Jag ska inte klaga på så mycket på min blogg längre, känns inte roligt just nu. Men rökare, rökning och andra dödliga saker kommer jag alltid att klaga på. Bara så att ni vet!

Idag kom äntligen mina fina föräldrar hem. Vet ni en sak. Jag har världens bästa föräldrar. Det är jag helt säker på. Typ det enda jag är säker på i mitt liv just nu. Eller jag älskar min hund också, det är jag 98% säker på.

Nu är jag hemma hos mig själv igen. Lantlivet är slut för denna gång. Trist. Älskar att bo på landet i hus. I alla fall just nu. Ibland ogillar jag det. Då älskar jag mitt stadsliv & Min lägenhet.

Idag var Dansa lite vild igen. Vi hade sadel träning och hon hoppade och studsade litegrann. Sen tog vi av den och då gick hon hur bra som helst. Inte ens ett skutt.


Kommentarer
Postat av: Maria Larson



Hej Hanna!

Instämmer helt med dina synpunkter om rökare. Har själv varit hundvakt/husvakt åt min mamma i Rengsjö då hon varit i Grekland och firat sin 60 års dag. Jag saknar också landet!Nu är jag tillbaks i Gävle sedan igår :(

Tack för en jätte fin och intressant blogg du bjuder verkligen in till ditt liv med öppna och varma armar.

Ha det bra så kanske vi syns i Rengsjö/Växbo i sommar.

Kram Maria

2012-04-15 @ 08:59:55
Postat av: Lilldjupa

Jag tycker inte alls precis som dig jämt, tror jag brukar kommentera ofta (;

Iaf så tycker jag inte det är att "klaga" att uttrycka sin åsikt på sin blogg, och det är betydligt roligare att läsa en blogg som innehåller ngt annat än bara "balahahablaha det här har jag gjort idag"

Jag tycker din blogg är alldeles bra med båda delarna (:

2012-04-15 @ 10:20:08
URL: http://malinspng.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0