Mår skitbra!

Ibland förstår jag inte vad det är som påverkar mitt humör. Just nu känns det som att min kropp bubblar av energi och glädje trots att jag borde vara jättetrött och gnällig. Min kropp värker ju haha. Men nej jag känner bara ett lugn, ett lugn som är lite skrämmande. Det känns som att det kan vända närsomhelst. Jag har dock bestämt mig för att leva i stunden. 
 
Imorgon jobbar jag min 11:e dag i rad. Sen är jag ledig hela helgen. Har inga bestämda planer men mycket som flyger runt i luften. Så vi får se vad det blir. Kanske en weekend i Stockholm. Kanske en party helg. Kanske strand häng. Ja vi får se jag har flera timmar på mig innan det är helg. Jag är mycket för att planera men ändå inte planera något fast haha.. Vill ha alternativ men vill aldrig boka något utifall och inte orkar. Hatar att säga nej till roliga grejer.
 
Ikväll ringde jag in tjejerna till en mys"picknick" utanför mitt hus. Så himla mysigt! Baltazar åkte precis hem till syrran, men jag fick mysa med honom några timmar idag.
 





Kommentarer
Postat av: Em

Härligt att du mår skit bra Hanna :D åå det såg hur mysigt ut som helst på eran picnickkväll :D

Svar: Det var mysigt!
Hanna

2012-08-19 @ 14:30:37
URL: http://www.emmachristines.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0