Meen ge dig nu..

Jag antar nu rent av att du är en och samma person även om ipnumret skiljer sig. Jag vill nu förklara detta en gång för alla. Jag har människor i min omgivning som helst inte är med i min blogg. Jag lämnar ut ganska mycket av mig själv i bloggen och jag har valt att ha det så. Men det betyder inte att jag skriver om precis allt jag gör.
 
Du/ni påstår att jag bytt ut alla mina vänner och bara umgås med Lina och det stör ihjäl er tydligen. Jag umgås med Lina flera dagar i veckan och kommer fortsätta göra det. Hon är faktiskt en av de viktigaste personerna i mitt liv. Jag vet inte hur jag skulle ha fixat den här våren och sommaren utan henne om jag ska vara helt ärlig. Stallet är typ det enda stället där jag varit avslappnad och mått riktigt ärligt bra. Att jag sedan bloggar om mycket som vi gör är för att hon liksom mig inte alls har någonting emot att vara med på bloggen och att vi tar sjukt mycket kort.
 
Jag skriver ALDRIG om Johanna längre?! Okej, men jag fattar inte varför det stör er. Johanna och jag kanske är osams. Har växt ifrån varandra. Umgås inte längre? Jag kanske tycker att det är jobbigt?! Jo det skulle kunna ha varit så. Men det är inte så. Jag träffar Johanna så ofta som vi har tid. Johanna är min bästa vän och kommer säkerligen att förbli det hela mitt liv! Hon var tex med mig och Lina i stallet häromdagen!! Så att Johanna skulle vara bort prioriterad är inte korrekt. Hon är heller inte sur för att jag är i stallet eller för att jag skriver bra saker om Lina.  Johanna är världens bästa vän och hon peppar och stöttar mig i allt jag tar mig för! Dessutom gillar hon Lina skarpt hon med.
 
Idag har jag hjälpt Malin att flytta men fann det inte speciellt intressant att skriva att vi burit kartonger och hämtat en nyckel. Imorgon ska jag hjälpa Marie att flytta, eller iaf mysa lite med hennes barn som är sjuka så att hon kan flytta grejer. När jag springer så gör jag det med Malin och Sara. Ikväll skulle jag på Tjejmiddag hos Christine men jag stannar hemma och tar hand om tvätt och slappar själv istället för att jag ska lära mig att ta det lite lugnt ibland. Alla gånger som jag träffar Christine skriver jag aldrig om för hon vill inte figurera på internet.
 
Jag blir faktiskt irriterad på att du/ni tror att bara för att jag lyfter och "berömmer" en av mina vänner automatiskt innebär att jag skiter i alla mina andra vänner och att jag aldrig träffar dom. För det är inte sant! Jag är helt klart väldigt mycket med Lina och i stallet men det innebär inte att jag är en vidrig människa som skiter i alla andra. Alla kommenterar är raderade och kommer bli det även i fortsättningen för det är min blogg. Du verkar ha någonting emot att jag mår bra av att vara i stallet och att jag har fått den möjligheten att få vara där.
 

Häromkvällen när jag umgicks med Therese:)!

Kommentarer
Postat av: Åsa J

Va bra du skriver. Du har ingen skyldighet att redovisa om alla du träffar och allt du gör i din blogg. Det är ditt val. Vad man än gör så är det alltid någon som retar upp sig. Den som mår sämst av det är nog troligen den som retar upp sig på vad andra gör och inte gör.

2012-09-01 @ 11:19:56
Postat av: sanna

haha det här ju så löjligt så jag dör!! men hanna vemskriver sånna saker till dig, det kan inmte vara en vuxen person=)

2012-09-07 @ 16:50:07
Postat av: Lilldjupa

men herregud! Hur fan kan människor dra slutsatser om ditt liv baserat på bloggen?! Och vi har väl alla perioder i livet där vi umgås mer eller mindre med vissa. Vilken jävla idioti. Vi som är dina vänner vet ju var vi har dig iaf (;

Svar: Vad bra:=)
Hanna

2012-09-10 @ 08:11:35
URL: http://malinspng.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0