Mysig dag

Min dag har gått i 180 och varit 100% positiv. Är så himla glad att jag har det jobb jag har. Är ännu gladare att jag har de vänner jag har. Och är riktigt glad att jag har hästarna i mitt liv igen.
 
Dagen började som typ alltid med jobb. Åt sill med ägg på jobbet men har ännu inte känt något sötsug what so ever. Sen åkte jag och shoppa ett grimskaft, haha vilket ord. Sen åkte vi till Storstallet, donade och tog en promenad med Lina och Bronzac, 5 km i 5,7 tempo. Har ont i mitt vänstra knä, hoppas det går över illa kvickt. Sen åkte vi till lillstallet och snosade lite på hästarna. Kommer ju inte att träffa lillstalls hästarna förrän tidigast tisdag eftersom jag jobbar tills dess. Tage träffar jag ju på tävlingen på söndag!
 
Sen åkte jag hem och bytte kläder och sedan åkte jag och Johanna och köpte lite mat och bänkade oss sedan i soffan med massa prat om ditt och datt. Pratade bland annat om att vi verkligen vill att Nina & Helena hänger med på kryssningen!!! Vi kollade på kort från sist när vi var ut, herregud hur vi ser ut på alla kort. 
 
 
Nu ska jag snabbpacka lite inför morgondagens dygnspass, vi ska på dans!! Jag älskar det! Synd att jag börjar så himlans tidigt bara, morgontrött är mitt andra namn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0