Planerar helgen

Jag slutar 8 imorgon bitti och är ledig i TRE dagar! Känns himla välbehövligt faktiskt. Känner mig sliten i kroppen och även fast jag har ett skitbra jobb så är det skönt att ha några dagar ledigt ibland. Imorgon hade jag kallt räknat med en stallkväll med Lina men hon hade andra planer. Så min planering sprack direkt. Jag ska dock försöka övertyga henne, när det gäller hästar brukar det inte vara så svårt.
 
Så min planering. När jag slutar går jag hem och sover till 10, kommer inte hända för de ska in i min lägenhet och göra någonting. Sen tänkte jag åka på gymmet och prova hur långt jag kan jogga på bandet och träna knäna i lite maskiner. Sen lunch ute?! Långprommis eller iaf en massa bollbus med Baltazar ute, ska nog hämta "min" andra hund också.
Sen förhoppningsvis stallet, sen vill jag åka till Johanna och bo i hennes soffa tills på lördag när vi åker till stallet. Lördag kväll tänker jag bli skitfull och otrevlig. Söndag tänker jag vara pigg. Stallet?! Jogga sista vändan denna vecka!
 


Nuskajagsovaförjagskauppmedtuppenimorgon

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0