Svåraste

Det absolut svåraste tillfällena att stå emot socker är när jag jobbar natt. Oftast går det sviinbra, ni vet när det är jobbigt så känns det trippelt så bra efteråt för att man har klarat det. Jag blir sugen på allt här. Det finns ju allt här också. Muffins, kakor, rost mackor, glass. Men ikväll har det gått skitbra fram tills nyss när jag bara blev tok sugen på glass. Jag brukar få kämpa ett tag... några minuter innan det går över men idag hade jag turen att gå förbi en spegel och se min fluffiga tjocka mage och då försvann alla tankar på att "det skulle kunna vara möjligt att äta lite".
 
Jag ursäktar för den vidriga bilden men vafan det här ska ju bort.. veck.. finns inte mer..
 
Jag kan säga att jag i princip aldrig ätit något här som jag inte ska men det är ändå lockande på något sjukt sätt. Men man vet ju aldrig vad den där hjärnan kan hitta på för undanflykter. Nu sitter jag i massage fotöljen och ska strax hoppa i säng. Är trött och sugen på bus imorgon. Vi får se vad som händer. Vet ni om en massage fotölj funkar på samma sätt som en vibratormaskin på gymmet? Ni vet dallrar igång cirkulationen och så?!

Kommentarer
Postat av: Lilldjupa

Det är inte en vidrig bild! Det är en bild på en mage .slut liksom
Alla kroppar är fantastiska på sitt sätt, och utseende är det minst viktiga!

2012-08-11 @ 10:21:33
URL: http://malinspng.blogg.se
Postat av: Malou

Strongt av dig att stå emot! Keep up the good work, du kommer klara det!!!!

2012-08-13 @ 11:04:09
URL: http://www.miqs.se
Postat av: sanna

haha hanna du är en sån tuff tjej, vet inte många som bara skulle våga lägga upp en närmild på sin mage sådär, kör hårt!=)

Svar: Haha nä det var ett infall jag fick:P
Hanna

2012-08-16 @ 18:07:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0