Utmaningar

Jag hatar dom, men älskar resultatet av dom. I min "Sockerfri men söt ändå" Facebook grupp så har jag nu lagt upp två utmaningar som jag skulle älska att ni var med på. Därför kör vi dom även på bloggen!
 
Ena utmaningen är att gå ner 8 kilo till 23 september! Känns överkomligt och nödvändigt. Imorse när jag vägde mig låg jag på MINUS 33,9 kilo. Det betyder att jag har gått upp 6 kilo. Fast måtten har inte gått upp så jag vet inte vart dom är fördelade. Jag ska försöka nå Minus 10,1 fram till 23 september. Ska väga mig imorgon bitti också får se hur kilona ser ut då. Men alltså MINST 8 kilo till 23 september.
 
Den andra utmaningen är att gå 111 km i augusti. Galet mycket för mig. Detta ska alltså vara riktiga hurt promenader inte gå på stan, gå till bilen mm. Detta känns som att jag endast kommer att klara om jag är i stallet massa och om jag får in minst 1 längre promenad med Marie per vecka. 
 
 
Jag är super taggad!! Visst är ni med?! Ni som vill vara med kommenterar inlägget med ert namn och mailadress så mailar ni en era resultat:). Ska bli roligt att se om vi klarar det!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har du räknat ut hur många km per dag det är? Inte så tokigt kanske jag ska utmana dig? Ja det gör jag!!!!
Alltså att gå inte 8 kg....

Svar: Nej jag har inte räknat på det.. äre många? Kul, vi kanske kan ta någon promenad tillsammans också då..
Hanna

2012-08-02 @ 21:29:41
Postat av: Lilldjupa

jag är också med! Aldrig med på att gå ner 8 kg, men att gå 111 km i augusti. Men! Har du ngn bra app så en kan hålla koll på hur jag långt jag gått?

Svar: Jag har ju inte Iphone men Runkeeper, Cardiotrainer finns på båda tror jag.. Kul!!
Hanna

2012-08-03 @ 07:30:47
URL: http://malinspng.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0