Dagen & Jul fusk

Det känns som att jag har varit strikt hur länge som helst nu, trots att detta bara är andra dagen. Eftersom jag fuskade mest med att inte äta den senaste tiden så har jag inte drabbast av några jobbiga omställningsbesvär så som huvudvärk. Igår kväll jobbade jag och det stället svämmar över av godis, kakor och massa saker som inte är bra för mig. Turligt nog så känns jag väldigt stabil i psyket just nu så jag var inte ens ett uns sugen på något vilket var grymt skönt.
 
Idag har jag käkat 3 ägg till frukost för att orka med stallet. Red Visa och mockade 4 boxar. Sen gjordes en massa ärenden men jag hann in på en snabb lunch hos Johanna, Köttfärssoppa med creme fraiche klick. Middag åt vi hos mamma och pappa dit vi nu har flyttat oss över julen. Tacos stod på menyn och sen kortspel med fina vänner och familjen fram tills nu. De andra har ätit godis och choklad. Jag har bakat knäckebrödet och gjort musli. Ätit lite småbitar av det som snacks. Fast idag gjorde jag med valnötter, hasselnötter, mandel, krossat linfrö, olivolja, kanel, kokos, cocosfett. Körde muslin en timme idag, blev lite kladdigt av cocosfettet men jag läre få i mig lite sånt lite oftare och då var ju detta en kanon idé. Älskar musli!!
 
Jag hade ju bestämt mig för att fuska med hårdbröd, senap och kanske lite choklad. Allt utom senapen är indragen på grund av att det är helt onödigt. Har dock bakat knäckebrödet idag då, kommer även baka ett valnötsbröd och sen har jag med det köpta "lchf brödet" i värsta fall liksom. Jag kommer att få äta 86% choklad och saker som innehåller 86% choklad så som Fudge.
 
Mina beslut känns sunda och bra. Vågen visar redan neråt vilket är positivt och peppande. Det känns verkligen som att jag är back on track. Men svackor kommer lura överallt så jag ska försöka hålla mig så beredd jag kan. Tänk att jag ska klara en jul utan socker. Fatta att ha med det i ryggan. Kan nästan inte bli bättre. Sjukt att jag ens kan tänka mig det. Men som sagt Nuuuu kör vi och vi slutar inte förrän vi uppnått vårt mål!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0