Jag har ett sår i min själ

Det har varit en intensiv dag och jag har inte haft någon minut över till bloggen tyvärr. Eller tyvärr och tyvärr, jag är ju på jobbet så det är ju inte mer än rätt. Det känns skönt att jag imorgon bitti går av jobbet och blir ledig i någon dag. Känner mig inte trött och slö längre iallafall och det är skönt men det ska ändå bli skönt med lite ledig tid.
 
Jag har ett sår i min själ just nu. Min fina Baltazar är sjuk i sitt öga. Han har ett sår på hornhinnan, jag vet inte om jag har berättat det för er innan. Dock skulle detta gå över inom någon dag av medicinen vi fick häromdagen men det har det inte gjort. Så imorgon ska vi återigen till veterinären och kanske skrapa ögat. Jag tycker att allting som har med ögon att göra är läskigt och allting som har med min fina vovve att göra också är hemskt. Så det finns hela tiden en orolighet som snurrar i kroppen på mig. Jaja vi får se vad veterinären säger imorgon.
 
Baltazar har redan bäddat ner sig i våran säng här på jobbet. Han sover mest hela tiden nu tycker jag. Johanna var hit tidigare och gick en längre runda med honom eftersom jag jobbar. Hon sa också att han var seg och verkade trött.

Jag ger er ett härligt likblekt falsk leende sålänge. Nu ska jag käka lite rester sedan igår. Har inte varit sugen på mat på hela dagen. Bara skitsaker med kolhydrater i.

Kommentarer
Postat av: Em

ååå Baltazar :/ Hoppas verkligen han blir bättre!! <3 vad sa vet? Kram från mej å sköt om er! jag stöppar i mej lite nötter, fasen va gött de är ;)

Svar: Hon säger att vi måste komma på återkontroller hela tiden. SÅ på fredag ska vi dit nästa gång. Får se vad hon säger då om de måste göra en skrapning eller om det ska gå över av medicinen..
Hanna

2013-01-01 @ 15:49:39
URL: http://soderomsjons.blogg.viivilla.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0