Perfekt Lördag

Jag njuter verkligen av ledigheten just nu. Så himla skönt att bara slappa runt och inte ha några tider att passa. På förmiddagen umgicks vi mest med tv:n hela bunten här hemma. Åt tacorester till lunch innan jag liftade med syrran till stan så att jag kunde åka till stallet. När vi kom dit fick jag TRE paket av Anette som äger stallet. Tack för hjälpen med hästarna stod det. Haha jag är ju så lycklig att jag ens får pyssla om dom och ta en ridtur nåon gång ibland. Jag gav henne en blomma för några daar sedan och sen har jag köpt 3 borstar till hennes hästar som jag saknar när jag tar hand om dom:).
 
Efter det så red Lina och Sandra iväg och jag mockade trots att jag hade bestämt mig för att inte göra något alls med handen. Ska försöka ta en paus från Voltaren salvan, men en dag till lär ju inte göra något. Jag pratade med en av er läsare under tiden jag mockade haha det var inte det lättaste. Men det var riktigt intressant och roligt!
 
Så åkte vi till lillstallet och mös en stund. Vi hade en liten fotosession med Visa, Dansa och oss. Mysigt och roligt! Jag älskar att vara i stallet!







Kommentarer
Postat av: Paulina

Tack för myskvällen!

2012-12-22 @ 23:26:36
URL: http://olinao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0