Uppdrag: Inte köpa någon mat

Jag gillar uppdrag, att utmana mig själv att klara av saker. Optimalt är det att ha ett uppdrag i en vecka. De klarar jag typ alltid. Långdragna uppdrag ger jag nästan upp i förväg. Så denna vecka gav jag mig själv i uppdrag att inte köpa någon mat, alls. Inte mjölkprodukter, ingenting. Detta är inte särskilt svårt eftersom jag alltid ha alldeles för mycket mat hemma i frysen. Men just nu är mitt kylskåp magert. Finns lite grädde, yoghurt, bacon, ostar och ägg. Men det räcker ju för jag kan ju äta matlådor i värsta fall.
 
Men nu är det så att jag tänkte köpa någon mat och bjuda Lina på. Men det blir ju inte godkänt. Så antingen läre hon komma hit hem och käka eller så får jag kocka ihop någon picknick mat som vi kan käka i stallet. Jag tänkte vara lat och köpa hämtmat.
 
Har ni "köp ingen mat" veckor? Jag tänker att det är bra att äta ur förråden ibland. För shit vad mycket jag har hemma som jag skulle kunna käka istället för allt småplock jag köper var och varannan dag. Det är ekonomiskt och lämpligt att äta hemmat men godare och roligare att köpa ny mat.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har inte men jag borde ha, man köper alldeles för mycket och onödiga saker, iaf jag :P

Svar: Ja det blir ju lätt så:)
Hanna

2012-12-07 @ 12:18:18
Postat av: Nina

Nix det har jag inte, funkar inte med huset fullt med ungar :) Hade jag däremot varit ensamstående hade jag lätt kunnat göra det i två veckor..eller mer.

Svar: Jaha.. jag trodde de som hade familjer absolut åt ur frysen ibland:).
Hanna

2012-12-07 @ 15:05:10
Postat av: Nina

Vi äter mycket ur frysen :)
Men jag skulle inte klara av att ha en inte-handla-vecka menar jag..

Svar: Aha ok:)
Hanna

2012-12-08 @ 18:20:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0